Voorzien van Sanitaire benodigdheden

sanitaire benodigdheden

Voorzien van Sanitaire benodigdheden

sanitaire benodigdheden

In het kort voorzien wij je van alle sanitaire benodigdheden en de problemen die u eventueel tegemoetkomt tijdens het intrekken in je nieuwe huisje, of misschien is het gewoon “versleten”.

Geen probleem, onze experts helpen u verder en maken het ook voor u zo aangenaam mogelijk.

U kan dan ook snel een afspraak boeken.

Boek snel een afspraak!

Wij lossen uw problemen op in een oogwenk!

In de meeste gevallen komt onze expert eerst kijken naar de schade, of het probleem (de job)… en leggen u vervolgens uit wat er moet gebeuren.

We maken u een offerte, en u kiest ervoor of u met ons in zee wilt gaan of niet.

Natuurlijk kan u er in de meeste gevallen niet aandoen dat het stuk is, het is namelijk zo dat de leidingen niet mee “evolueĆ«ren” met de technologie.

Hoewel de dingen nu allemaal veel beter worden, was het dat vroeger niet waardoor er nu veel meer problemen zijn met leidingen.

Ze begeven het af en toe wel eens na een tijdje.

Ook wordt alles technologischer en dus ook complexer, maar dus ook beter bestendig tegen de meeste dingen.

Wij bij de online loodgieterij zijn dan natuurlijk ook constant bezig om de nieuwste weetjes te weten te komen, en hebben natuurlijk ook een oefenruimte waar we constant in bezig zijn onze technieken te verbeteren.

Enkel zo blijven we aan de top!

Mocht u het zelf proberen hebben we nog wel even wat tips voor je!:

1. Ken de locatie van afsluitkleppen.

Waar zijn hoofdafsluiters voor water? Noteer voordat u naar een nieuw huis gaat, de locatie van de hoofdafsluiter en afvoer (in sommige gevallen bevindt de afsluiting zich buiten het huis).

U moet ook kennis maken met rioollijntoegangspunten, voor het geval u periodiek moet opruimen. Let op: appartementen en appartementen hebben mogelijk geen eigen afsluiters.

2. Maak geen gaten in de buizen.

Ben je van plan gaten of spijkers in je muren, vloeren of plafond te boren?

Bepaal eerst of er toevoer- of afvoerleidingen achter uw werkgebied zijn, omdat u deze niet per ongeluk wilt doorboren.

Mogelijk kunt u pijpen achter muren lokaliseren met een goedkope stud finder. Als alternatief kunt u investeren in een endoscopische camera die tegen de muur kan worden geschoven.

3. Houd de afvoer proper.

Wat kunt u weggooien? Gooi nooit koffiedik, etensresten, spekvet, groenteschillen of zetmeelrijke voedingsmiddelen zoals rijst of aardappelen in de afvoer van de keuken; ze zullen vrijwel zeker uw leidingen verstoppen.

Het is ook slim om de handleiding van de fabrikant voor uw afvalverwerking te lezen om te weten wat de unit precies aankan.

4. Behandel Lekken tijdig!

Hoe om te gaan met lekkende kraan? Dat gestage druppelen, druppelen, druppelen van een armatuur symboliseert geld dat in de afvoer stroomt.

In feite verspilt een lekkende kraan meestal tot acht gallons water per dag, terwijl een stromend toilet 200 gallons per dag kan verspillen. Los kleine lekken onmiddellijk op voordat ze grote – en dure – problemen worden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *